Intriguing

Vissa dagar bara flyger förbi, herregud!
Satt från 16-00 igår och pluggade, läste dikter, texts and events och Peter Pan och var allmänt glad faktiskt. Det är under kvällen/natten som jag är mest effektiv har jag kommit på som den nattugglan jag är. Kanske borde göra det oftare :)

Har idag skrivit VOC-MCT, orddelen tog kol på mig och var extremt svår men sånt händer. Hade sen givande diskussion med klassen och lite läsning innan jag träffade Robert och kom precis hem efter att ha hängt med honom i X antal timmar med köp av presenter, fix för tomtevakan och inhandling av alkohol. Gillar våra diskussion som kan ta världens sidospår ibland när det gäller precis allting och man får extrema intrugiung tankar ibland. :)  men det var intressanta diskussioner idag utan dess like och har får svart på vitt på varför jag är så lyckligt lottad över att få umgås med dem som jag gör, vet inte vart jag hade befunnit mig i livet utan dem faktiskt :)

Nu ska jag göra mig redo för kvällen i badrummet och sedan ska jag kolla veckans avsnitt av Glee innan jag försöker varva ner. Har en sån där dag då inget kan göra mig arg faktiskt vilket är awesome!
Heldag i skolan imorgon med seminarie, didaktik och annat smått och gott. Sen träffa Rasmus och Robet får information om en sak och sedan ska jag hem till Sannis och mysa med henne, var alldeles för längesen så det kan inte bli annat än awesome!! Träffade henne i biblioteket i måndags helt oförberett och fick världens största leende till mötes, det gjorde min dag och det insåg att jag saknat henne mer än vad jag trodde och det vill inte säga lite det!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0