Risgrynsgröt

Haft en extremt effektiv dag med tvätt och plugg. Har fått extremt mkt gjort vad gäller planering och fått undan saker så att jag kan fokusera på Pride and Prejudice som vi har seminarie på nästa torsdag.
Imorgon är det seminarie på boken The prime of miss Jean Brody, kommer gå bra tror jag :)
Har idag även ringt en satans massa samtal idag i olika former, allt från hemska och jobbiga samtal till samtal då jag inte kan sluta skratta. Så det ska vara!  Har insett att jag har börjat gilla att prata i telefon igen, har varit mer eller mindre rädd eller obekväm i det i ett par år men har nu börjat tycka om det igen :) Så mkt roligare att prata i telefon då man hör folks röster och kan se ansiktsuttrycket framför sig.

Ett av samtalen idag var till Carro, jag saknar henne väldigt mkt.. juldagen kommer bli awesome då vi ses igen och då satan kör vi, du är det humle och dumle, helan och halvan som ska till att leverera men att stuva ris struntar vi i ;) haha.

Ätit risgrynsgröt nu för första gången i år, sjukt gott! Kanel är underskattat :) nu ska jag bara kolla film och klappa mig själv på axeln efter min effektiva dag, alla dagar borde vara som idag. Får skaffa den disciplinen från och med nu, båda de sista veckorna i Engelska 31-60 och sen Lärande 2.

PUSS

Kommentarer
Postat av: Carro

Hahahah, "men stuva ris struntar vi i" :D Du är bäst <3

2011-11-23 @ 20:02:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0