I'm an englishman in New York

Avslutade kvällen med en låång dusch och filmen "Little Nicky", 90-tals filmer och den humorn, det är ngt särskilt med den!  Adam Sandler kan han!  Somnade väldigt gott tidigt och fick mina 8 timmar innan klockan ringde, magiskt :)  dock upptäckte jag att föreläsningen ställdes in, övervägde att somna om men tog mig istället in till skolan med Robert och pluggade i 5 timmar, effektiv tid! Bra där.  Herregud på humorn säger jag bara " Hallå Mecklenbuuurg"  "Hallå Maggan".. det är ngt allvarligt fel på oss!  
Käkat och softat mest på eftermiddag och läst ett par sidor till innan Hiddy joinade mig en stund, matade mig och pratade lite grann, mysigt :)  Nu gick Hiddy hem och tanken är att jag ska lägga mig i sängen och kolla sitcom-tisdag på femman, har börjat att bli kvällstrött de senaste dagarna och det är magiskt! Måste vara pga allt plugg och alla diskussioner med människor de senaste dagarna om plugget..  sömnpiller jajamen och jag fullkomligt älskar det då jag behöver få sovrutiner i mitt liv.  Rutiner är A och O!   Imorgon är det föreläsning och sen bara på plugget igen, fredageftermidag efter tentan kommer bli himmelsk. 
 
Tycker det är komiskt också att jag aldrig får vara ifred, är jag inte i skolan på föreläsning så är jag i skolan och pluggar och är jag inte där så umgås jag med ngn och umgås jag inte med ngn som är det alltid ngn som smsar, ringer eller skriver på fb-chatten. Jag klagar dock inte :) Men det är lite komiskt att man ibland inte får ngn timme att vara ifred på, iochförsig sätter jag mig i den situationen själv iochmed att jag alltid svarar och låter människor veta att de kan kontakta mig, men lite komiskt ändå. Precis som att folk vet när jag har en stund för mig själv där det är tyst ;)  Vissa människor hör man av hela dagarna med enbart 7-9 timmars uppehåll för sömn, lite halvroligt men samtidigt mysigt! 
 
Borsta tänderna och sen sträcka ut sig i sängen, sköönt! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0