Du kallar mig raringen, säger att jag är den du vill ha

I torsdagskväll kom Sanne och sällskapade mig ett par timmar, himla mysigt! Det är skönt att bara få ur sig vissa grejer ibland med människor som känt en på vissa sätt som andra inte gör eller har gjort. :)
Igår förberedde jag en uppgift och sen lunchade jag med Mocca och Kristoffer, mysigt! Precis vad jag behöde efter en krävande förmiddag.. Sen plugg med Rasmus i 3 timmar om europeisk medeltid, renässansen, svensk medeltid med alla jäkla kungar och släktskap i Folkkungaätten, herregud vilket kaos!  "VEM FAAAN ÄR SLÄKT MED VEM? "   " FINNS DET TVÅ VALDEMAR?"  " VEM FAN FAJTADES MED SINA BRÖDER DÅ? "  "Båda... "   Kaos, skrattattacker, huvudbry och uppgivenhet. :p   Sen ringde Emil och skulle fråga en sak mitt i allt, skönt att höra hans röst lite!  Fan vad jag saknar honom ibland.. 
Jag och Rasmus mötte sen upp Hiddy vid röda fåtöljerna och träffade på två andra människor från Högskolan, unika så det smäller om det!   Vi handlade sen på Netto innan vi åkte hem inför tacos och spela monopol tillsammans med Robert. Myspys :)  Jag förlorade i monopol dock..  trots att gliringar, allt bitchande i örat, alla skrik, konstiga uttryck och världens weirdaste humor; så klarar jag allt så länge jag har dem vid min sida och att jag får se deras leenden! 
 
Idag har jag bara läst i min bok och ska fortsätta med det är tanken, är inte alls sugen på att plugga idag.. 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0