Dream a little dream of me

Somnade tillslut runt halv 3 och har sovit förbannat gott hela natten trots mardrömmar, jag drömmar alltid ngn varje natt och emellanåt blir det lite irriterande. Jag har läst psykologi B så jag vet mer eller mindre alltid vad mina drömmar vill säga, drömmar om vissa personer regelbundet ( ibland varje natt ), drömmer om folk som dör, att jag blir skadad och räddad, att jag springer från folk, att jag befinner mig i flygplan eller på färjor där panik uppstår pga störtning eller annat. För ett par månader sen drömde jag om att jag skulle in i fängelse vilket en person vägrade låta hända, förra veckan eller i veckan drömde jag att jag blev skjuten två ggr ( en kula i bröstet och en i foten ) och att en viss person tog mig till sjukhus och räddade livet på mig. Inatt drömde jag om att kåren fanns på en färja och att vi stängdes in där pga att båten höll på att sjunka = Sara får panik pga klaustrofobi.   Jag vet precis vad dessa tre drömmar vill säga. 1: inga hinder får stå i vägen för vissa saker, 2: att den här personen är den personen jag ska luta mig mot i svåra tider och som alltid finns där, 3: att jag är i en pressad i situation och att jag kvävs av saker och ting från alla håll och kanter..   drömmar är allt bra konstiga! 
 
Idag har jag haft en väldigt lugn dag vilket var skönt, tog en lång dusch nyss och tänkte på det här med drömmar. Ganska fascinerande ändå hur vissa människor kommer ihåg sina drömmer, ibland flera år efter, medans andra inte kommer ihåg att de drömt överhuvudtaget.  
Ikväll väntar häng i källaren med Robert framför första deltävningen i melodifestivalen med en massa frukt :) toppen! Blir mysigt :)  Innan dess ska jag läsa en stund. 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0