Memorylane

Bra dag igår med plugg och sen ringde mamma, hon är rolig ibland! Jag bjöd sen Robert på middag igår, trevligare att äta tillsammans med ngn och kändes som att det var min tur att bjuda på middag. :)  sen mello med honom då vi båda satt som fågelholkar över resultatet.  Vi lyssnade sedan på gamla ljudklipp och skrattade så vi trodde vi skulle dö emellanåt, herregud!  Humor :)    Jag blev väldigt nostalgisk och insåg att jag tappat lite spontanitet, att typ hälften av mina olika skratt har försvunnit.. inte ok!  Tänk om man kunde spola tillbaka tiden ibland och få göra dem ljudklippen igen, komma ihåg alla uttryck, alla skratt och alla gliringar, påhopp och uppleva tillhörigheten igen.. Då skulle jag bli världens gladaste tjej! 
 
Somnade vid 3 efter att Robert begett sig hem, idag ska jag läsa klart Fursten och sen fortsätta i McKay. Ska även laga korvstroganoff också till middag och matlådor, gott! :) 
Imorgon har vi ingen föreläsning, vi har bara det en gång i veckan just nu. Därför blir det mer plugg hemma, passar mig ganska bra faktiskt! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0