Detta är en saga

Jag somnade först vid 12 igår men gud vad gott jag somnade, 11 timmars sömn var underbart! 
Idag har jag pluggat och sen träffat huvudfaddrarna och övat huvudfadderspex inför fredag. Det kommer bli så jäklar bra och alla huvudfaddrar är underbara människor :) så mkt skratt, glädje och pepp, underbart! Vårt kommande spex har satt sig på huvudet, det var längesen jag kände den där kreative teatertjejen/sångtjejen i mig jubla. Hon har varit gömd sen förra insparken men nu vaknar hon och jag fullkomligt älskar det!  Det suger att jag är lite förkyld dock men förhoppningsvis är jag frisk eller friskare till på fredag och då blir jag glad :) 
 
Jag har pratat med Simon i telefon en stund och ska träffa honom på torsdag, en i huvudfaddergruppen ska låna hans ovve till spexet så när jag hämtar den innan övningen på torsdag så fikar vi och tjötar en stund, mys! Mitt liv har balans och bitar faller på plats :) 
 
Jag har pluggat lite till sen jag kom hem och druckit iskall cola som smakade underbart! Nu blir det veckans Game of Thrones, säsongsavslutningen av OUAT och sen dagens Paradise Hotel Norge. Ingen föreläsning imorgon heller utan hemmaplugg inför diverse seminarier och examinationsuppgift. Veckorna springer iväg och tiden räcker inte till! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0