Bästa vänner

Jag pluggade större delen av kvällen igår, drack juice och åt natchos. mys! 
Idag har jag hostat lite igen och tvingas be Rasmus fixa mer medicin till mig, smidigare när han ändå är nere vid alla apotek. Jag har dock tvingat mig själv att städa och tvätta idag och byta lakan, för att försöka driva ut sjukdomen och för att ha ngt att göra förutom att plugga. Gött att ha det gjort inför helgen! 
 
Ikväll drar jag ner till Robert och äter planka som han fixat och kollar ESC. Hur söt får en människa vara!? 
Ibland är det så tydligt att jag har två bästa vänner som är helt olika men lika fina, lite omtänksamma och lika mysiga att umgås med :) dem bryr sig, tänker på en och tar hand om en på ett sätt som ingen annan gör! Även om det kivas ibland, att man inte alltid håller med varandra eller säger onödiga saker ibland så är det dem jag håller fast vid och har gjort i snart 4 års tid. Hur sjukt är inte det!? Och i höst gör jag och Robert vår sista inspark på högskolan, vår sista höst. Det är knäppt!   Fina bästa vänner som varit med mig hela min Jönköpingsresa, hela min högskoletid och när saker gått upp och ner. <3 
 
Nu ska jag plugga en timme innan jag drar till Robert. :) duktighetsdagen fortsätter. Jag hatar ordet duktig mer än något annat, men idag är jag fan det! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0