Allt kan bli bättre

Jag hade en extremt dålig eftermiddag med 3 samtal med mamma, tårar och gnäll. Mamma mådde inte heller så bra. Jag kände mig allmänt värdelös och inte uppskattad som vän eller människa ngnstans. 
Jag gnällde lite hos Rasmus och gick tillslut och handlade choklad och ingredienser till potatismos som Rasmus kom och lagade nu ikväll :) sällskap är guldvärt!  Vi har sedan gnällt av olika anledningar och jag har varit irriterad på mänskligheten och att alla förväntar sig saker av oss hela tiden.. 
 
Nu ikväll är jag väldigt mkt gladare då jag fått 8 veckors jobb i sommar istället för 4 och det gör mig otroligt glad! ska jobba 3 helger vilket ger mkt klirr i kassan i höst, big lök! Två veckor mer än förra året = bara ca 2 veckor helt ledigt direkt i början av sommaren men det gör inget. Jobba och skola är inte alls samma sak!  Sen är vårt insparksmärke på tryck nu och jag lyckades plugga lite också. Dessutom har jag lyckats maila ansvarig för hösten med engelskan och få svar. Saker från natten börjar släppa nu, det underlättar när man har fanta i kroppen, sällskap, fått gråta en skvätt och när man har en Robert som är fruktansvärt positiv inför plugget imorgon och dessutom bjuder på lunch! Mina grabbar :) 
 
Imorgon kommer Robert hit 10:30 för att plugga och sen om vi hinner (vilket vi lär göra) drar vi till kåren och röjjer han och jag like old times, tillsammans med Henke och Lill-Linus :) Nu finns det två bra Linus i min värld, Lill-Linus och Skåne-Linus!  
 
Nu blir det youtube en stund till med Rasmus innan sovdags :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0