Summerland

Falukååven var magiskt god igår! Dock hade jag otroligt svårt att somna för jag började hosta helt plötsligt.. Halva natten höll jag på. Imorse hostade jag sönder och fortsatte på föreläsningen, därför drog jag i pausen då den var dålig och köpte hostmedicin på vägen hem. Är inte alldeles för glad på Rasmus idag som har smittat mig.. Första gången jag behöver hostmedicin sen influensan för 2 år sen. Inte ens efter förra insparken när jag var dunderförkyld i flera veckor. 

Sen jag kom hem har jag vilat, hostat, kollat gamla hederliga Sunmerland och pratat med mamma i telefon. Hon har varit på första tillfället för ADHD-utredning idag då hon fick bygga med klossar och fråga vad ett äpple är.. Jisses!  Det gjorde mig glad dock att hon var positiv till det och jag hoppas verkligen de hittar ngt så vi får svart på vitt att vissa saker beror på det :) 

Dagen har även haft glada nyheter om sommaren, men jag håller lite till på det! 
Jag hoppas jag kan äta sen, jag har ingen direkt matlust idag. 

Ikväll kollar jag första semifinalen i Eurovision med Robert och Henke :) mest för att ha sällskap och för att Robert är awesome när han är i extras över Eurovision. :) Imorgon struntar jag förmodligen i föreläsningarna och fokuserar på att bli frisk inför utbildningen i helgen istället! 

PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0