En exotisk planka

Robert och jag hade tokmysigt igår med exotisk planka kombinerad av honom, precis vad förkylda jag behövde. Fantastiskt gott!  Vi såg sen ESC och skrattade åt konstiga outfits och trallade med i konstiga låtar. Mys när det är som bäst! :) Vid 2 gick jag hem men kunde sen inte somna.. 
 
Idag ringde klockan för att kunna komma upp imorgon. Jag har sedan läst klart boken inför seminariet på onsdag, hämtat en sovsäck hos Robert och nu är jag extremt mätt i soffan. Ska packa inför imorgon också. 
Mitt sommarjobb bekräftades igår också och jag jobbar minst v.26-29. ev ngn vecka till efter v. 29 det är inte riktigt klart ännu. Sjukt skönt att veta det dock och veta att jag får återvända till fina Österängen :) gött!  Jag får alltså jobba i sommar där jag vill vara och som grädden på moset så stannar Rasmus i Jönköping i sommar och jobbar, det är awesome :) Att ha både Rasmus, Robert och Emma i Jönköping i sommar är guldvärt!  
 
Imorgon är det fadderutbildning kl 09.00 på HLK och sen drar alla huvudfaddrar till Vidablick resten av dagen,natten och söndagförmiddag och gör olika saker. Jag har inte riktigt full koll på vad vi ska göra mer än att gå en höghöjdsbana.. usch. Men det ska gå! Och det blir roligt och en upplevelse :) 
 
PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0