Love is on fire

Gårdagen var AWESOME! Soran var så jäkla rolig, hade ont i kinderna efter att ha skrattat så mkt, vilken människa :DD Hela aulan på Hlk var full i skratt hela tiden, så grymt kul :))
Drog vidare till kåren med Jessica, Marie, Alice och Rasmus. Vi drack drinkar, dansade och skrattade! Underbart :DD Tror Rasmus och Alice har en liten flört på gång, roligt och spännande ;D
Somnade vid 3 tiden i min säng som var otroligt skön efter liiite väl mkt alkoholförtäring, jag var på topp igår och det är kanske inte så konstigt med tanke på att ; 4 shots, 1 cider, 1 tequila sunrise och 2 rom och cola slank ner i min mage inom loppet av 1,5 timme. Jag var glad :))

Idag är jag inte lika glad dock, vaknade vid 14.30. Känner huvudvärken och illamåendet som ett faktum men jag hade roligt och det är huvudsaken :))
På onsdag är det återinspark som gäller med alla faddrar och allting! Träffade på fadder-Andreas igår och han är aspepp! Han med mössan aka Samuel kom ihåg mig igår och var jättesnäll :) Tycker om sånt!

Nu ska jag komma underfund med vad jag ska stoppa i min mage idag. och just det, det snöade i Jkpg inatt, den 16 Oktober 2010 för första gången.. vill man ha det så? NEJ ;D

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0