Det gör ont

Har idag haft världens knäppaste dag med mina rumskompisar! Alice sitter och pratar bajs hela tiden, Sanne har lekt vattenkrig i badrummet, vi har alla skrattat hejdlöst åt att jag hölll på att ramla av stolen och skrek till och att Sanne då trodde att någon kastade in något genom det öppna fönsten och skrek som att någon skulle mörda henne XD Vi låste dessutom in Sanne i duschkabinen med en handduk som skydd så hon inte skulle komma ut. I lägenheten brevid våran bor de några killar och en av de satt i fönstret och kollade in i badrummet där fönstret stod öppet. Han fick sig ett ganska gott skratt när han hörde våra skratt,diskussioner och upptåg. Och enligt Alice var detta tydldigen Sannes framtida man ;) Stackars kille, vilka vilka trauman han måste ha om sin framtida fru och hennes vänner :P Dessutom är Sannes skåpsdörr kaputt och min säng trillar ihop hela tiden! En otroligt normal dag med en väldigt låg nivå på humorn. Men jag älskade det :D Älskar när man kan ha så pass kul tillsammans när man inte ens har känt varandra i 6 månader..

Jag har dessutom varit duktig och tränat nu ikväll, körde step. Dock insåg jag idag att jag kommer tvingas äta diflofenac t inför varje gång jag ska träna för att annars klarar inte jag av smärtan från mina ben.. måste se till att försöka få en läkartid innan årsskiftet så att de kan kolla på det igen. Kanske även kolla knät på samma gång eftersom att det fortfarande inte är bra trots att det var 2 månader sen jag slog i det.
Har dessutom lite hemlängtan idag vilket jag hatar, men det brukar bli så framåt helgen så jag börjar nästan bli lite van vid det.

Nu ska Johanna ringa mig strax, hon var och åt innan med våra vänner på akropolis, typ avskedsmiddag. Varför kunde inte jag fått en sån? :o nee men det gör att jag saknar alla, att dem är där och jag är här. Att dem får vara tillsammans medans jag får sitta i Jkpg med en hop böcker, en dusch/toalett som är delad och folk som pratar bajs och har vattenkrig XD  Nee men ärligt talat det är klart att jag trivs här uppe med Sanne, Alice och alla andra som jag lärt känna men jag saknar mitt "gamla" liv och mina "gamla" vänner.
Nee, nu ska jag vara glad över att få prata med Johanna ikväll innan hon och Hannah åker tilll Norge imorgon. Sen får vi väl börja maila, fan vad tattigt! haha, tillbaka till början av 2000 känner jag :p
Imorgon är jag ledig och då ska jag till tandis och träffa MAMMA <3 och sedan träna och mysa ner mig i min säng och bara få SOVA! Hatar att gå upp halv 7 varje morgon..

PUSS

Kommentarer
Postat av: Bajs-Alice

DU GILLAR MIG NÄR JAG PRATAR OM BAJS:(

Sen pratar jag faktiskt om andra saker också! Ibland iallafal.. hähähäh

PUSS du är söt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0