Jag hör hur de ligger med varandra i våningen ovanför

Tandis idag gick bara bra!! Hon älskade mina tänder och sa att många ska vara avundsjuka på att jag har gått om plats för mina visdomständer, förhoppningsvis behöver jag då aldrig dra ut dem :)) Hon tycker jag borstade noga!! Dock ska jag börja använda tandtråd tydligen eftersom min ena visdomstand är svår att borsta emellan.

Dramalektionen idag var rolig! Kommer bra överrens med båda Martin, David, Ida och Virre så det var roligt att få jobba lite med dem :) sen fixade jag materialet till sista uppgiften på hemtentan så ska strax börja på den eftersom jag varit och handlat och lagat mat också tillsammans med Sanne. Många skratt blev det under tiden med diskskum i håren och massa annat :p knasiga människor vi är, fullkomligt normala ;)

Röst och tal föreläsning imorgon bara mellan 9-10.30 och sen ska jag skriva klart min hemtenta och korrigera den. Awesome :) Sen tar jag välförtjänt helg och tänker inte skriva ngt mer på ganska länge. Bara att fokusera på min roliga barn och ungdomspsykologibok på 500 sidor då ;D

Nu åter till den akademiska underbara världen och sätta tankar på pränt!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0