You're amazing

Hade en mysigkväll igår då jag bara barikerade Sannes rum och hjälpte henne med hennes vfu-uppgift. Hon är väldigt duktig på egen hand dock (:
Beställde kort från fujjifilm igår också, 86 bilder för 29 kr, betalar bara frakten så nu ska min halvtråkiga vägg prydas med bilder från pubrunda,student, bal och bilder på mina närmaste vänner :) Alla finns med på väggen!
Dessutom pratade jag med Johanna och Hannah igår, de vill att jag ska komma hem till helgen och äta middag tillsammans med dem på Akropolis!! Äntligen får jag träffa dem igen och äntligen får jag komma hem :DD Jag är lycklig för de gör mig lycklig! De ska lösa sovplats till mig också eftersom jag inte får sova hemma, fina tjejer jag har ! <3

Idag har jag inga föreläsning, vilket innebär att jag tvättar och ska fixa klart tankekartan inför vfu-inlämningen imorgon och ska förmodligen börja skriva på min hemtenta efter lunchen som ska bli nu också.
Har köpt biljett till återinsparken idag också på onsdag, kommer bli kanon! Ser jättemkt framemot att träffa alla från insparksgruppen! Även om jag träffar dem jag vill vid sidan av :) Har lovat fadder-Sanna att jag ska sjunga för henne också, hujedamej!

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0