cultural studies

Bra avslut på dagen igår med Idrottsgalan tillsammans med Lejlis med TT:s och tee :)  dock känner jag att idrottsgalan är påväg utför och varit det ett par år.. jag menar, var det meningen att skämten om författare och grejen med Markoolio skulle vara roligt och att man skulle skratta?
Efter att Lejlis gått hem läste jag ett par timmar och rabblade saker i huvudet inför tentan idag.
Somnade vid 3 och låg halva morgonen och vred och vände mig fram och tillbaka efter drömmar om kungar.. ja jag säger då det.

Tentan idag gick bra, med risk att säga för mkt så fixade jag den! 1 down, 2 to go.  Har dock världens skrivkramp efter att skrivit stupalöst i 4 timmar.. heja högskolan.  Är glad över att jag hann klart och fick rätt antal ord tillslut.. hade 40 ord för mkt i början.  Ikväll tänker jag ta ledigt, belönade mig med en kebabtallrik efter tentan och känner att det inte är direkt läge att plugga till de andra tentorna nu utan får ta det imorgon istället när jag är ledig. denna veckan är awesome, nat.

Nee men fredag och lördag blir nice med kåren och sen ny kurs på måndag! Önskar dock att jag haft en badkar denna veckan och ligga där och plugga istället. Är så satans kallt ute och bada badkar har alltid fått mig att slappna av.  Aja. Ska kolla film och sen läsa ikväll för att få ur alla acts ur huvudet, kan behövas!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0