We could have had it all

Bra kväll igår, mammas trevligaste kompis kom och konstigare samtalsämnen får man leta efter. Sov gott och drömde om Göteborg och telefonsamtal, jag är knas!

Kört mammas bil idag för första gången, mamma har sänkt självrisken så när jag är hemma i Växjö framöver får jag låna den till gemla och hälsa på alla vänner där och Julia i Alvesta :) hur bra? Väldans! Sen har jag haft ett långt samtal med mamma, längesen jag var så arg. Förstår inte hur hon tänker alls men det är ju som det är och nu har jag fått urladda mig och säga precis vad jag tänker och tycker och det känns skönt att få ha det lyft från axlarna.

Påväg hem till mig nu och min fristad
Jönköping! Otroligt skönt men med blandade känslor för första gången sen förra julen.. Men jag klarar mig alltid och de viktigaste hälsar på mig snart ändå och jag är glad för tiden med min bästavän denna veckan, guldvärt! Årets mål ska fixas så långt som möjligt, så är det bara!! Globen fick återuppstå för en kort stund, trodde det var borta och begravet sen länge men icke ;).
Kul att jag sa fel namn till Joakim flera ggr i söndags också.. Heja mig! Namnen är ju inte lika ngnstans heller..men det var väll ngt jag associerade antar jag och ett namn jag säger oftare än hans.

Hemma i jönnet om en timme, underhåller mig med glee så länge. Gött mos! Möte med skolan imorgon på förmiddagen igen, äntligen!

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0