The big bang theory

somnade gott igår efter ett hyfsat långt samtal med finaste Robert. Det börjar bli standard med en gång i veckan, sjukt det där att vi numera i princip ses och pratar varje dag och ändå har vi tid och lust att slänga in ett samtal varje vecka också :p haha.   Det är dock väldigt awesome då man får sig ett par skratt varje dag. :) (y)
Sjukt att man bara kan skratta eller göra saker under tiden medans man pratar i telefon och ändå inte säga så mkt egentligen utan bara ha sällskap av varandra. Guldvärt!  Har man en dålig dag är det skönt att veta att man kan ringa ngn och efter att bara ha sagt hej då mår man såå mkt bättre, :) 

Idag har jag städat min otroligt skitiga lägenhet, inte gjort det på 2 veckor och levt rövare i den med personer som sovit här, att jag har tentapluggat och mest levt runt utan att tänka på städning. men idag var det dax, det tog sin stund men det är det definitivt värt. Promenad med Lejlis har hunnits med också och har sedan spenderat min kväll med en låååång varm dusch då jag frusit röven av mig och för att försöka bota min huvudvärk.. har den under kontroll men den ligger ändå och moler hela tiden. Undrar vad den vill.. känner mig inte 100% i kroppen idag heller, hatar när man har en ev förkylning på gång som vägrar att bryta ut. Jäkla mähä-fanskap.
Ska kolla lite på The big bang theory och rensa tankarna innan sängdags, mkt som snurrar idag. Kollade igenom min fotobok jag fick från moster i studentpresent på mig, mina kusiner och mina vänner och liknande, det gjorde mig glad. Saknar Ludde ngt ofantligt dock, men vi ses nästa helg så det känns ok och bra ändå :)
Nehe.. The big bang theory var det ja och få skratta en stund tills jag somnar i princip.

GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0