fest i hela huset

Konstig föreläsning idag asså.. om typ varför barn ritar och vad det vill säga oss. Skum föreläsare.
Telefonerade med Carro en stund idag, behövde mest prata av mig lite kände jag med ngn från förr och kolla läget lite. Gillar att prata med henne, man kan prata om konstiga saker så som tvätt för att sedan byta ämne helt och prata om vad man missat. Guldvärt!

Håller på att fixa iordning mig för förfest hos Jockepocke, jobbigt att vara på förfest i sin egen korridor ;) haha nee det är riktigt awesome att slippa stressa och så vidare och Jocke är awesome :)  ska bära med mig en massa böcker till honom sen som han ska låna eftersom han ska läsa engelska nu, så himla smidigt när man kan göra så!
Sen kör vi på kååren en onsdag som denna, har ingen föreläsning förräns på onsdag och inget grupparbete förrän på tisdag så det är lugna puckar. Heeelg nu!
Fredag styr vi våra äventyr mot sävsjö och leker runt på Bodaborg. :) awesome! Rasmus och Robert har aldrig varit där så de är in for a treat!

Knäskyddet är på ikväll. Gillar mitt knäskydd, det underlättar himla mkt och stabiliserar enormt.  Enbart en flaska vin förtärs ikväll och det känns precis lagom. Helgen blev på tok för mkt.
Men kåren är minst lika roligt full som nykter. :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0