badrummet

Har tänkt tillbaka på gårdagen mer eller mindre alla mina vakna timmar idag. Tycker det är fantastiskt att man fortfarande efter så många år kan se nya sidor hos en vän, sidor som man vet finns där man som man aldrig sett. Jag blir så rörd av sånt, att människor står upp för en, ger en komplimanger och som gör goda gärningar och bryr sig om en så himla mkt och vill att allting ska vara bra och säga att man förtjänar bättre. :)  hur sweet? Dör lite i hjärtat på det!  Alla tänkbara samtalsämnen kom upp och det behövdes, så bra samtal har vi nog aldrig haft och det gör mig glad att jag fick se in i hjärtat på min vän och att min vän öppnade upp sig för mig för första gången på väldigt länge. Guldvärt!

Tänkt på 2 av telefonsamtalen jag hade igår också, ett som gjorde mig ledsen och ett som sköt mig till skyarna och fick mig att smälta i hela kroppen och bara skratta satan och känna mig flummig och liten igen. " Om vi vinkar ni så får vi se om vi ser varandra". haha hur dumma och söta får man vara!? :)

Ska ta och försöka sova om en stund, lär inte bli så enkelt med tanke på min dygnsrytm som inte är att leka med, men det löser sig det också. Jag är glad och lycklig iaf och det är huvudsaken :) sen kan sömnen komma senare.
Diskberget var inte att leka med innan idag asså.. jisses! och jag som hatar att diska.. men det var det värt! Förstår dock inte hur 5 människor kan skapa så mkt disk, för mig är det unbelieveble. :p

GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0