när kärleken dör

memorylane inatt, ovanligt? Svar nej.
men idag är jag glad för många saker, för att vissa saker sagts de senaste dagarna som gör att man inte är ensam med sina tankar och känslor.
vissa tankar kommer alltid att tänkas, vissa tankar kommer alltid att vara desamma oavsett event. Men vet ni? Även om vissa tankar och relationer inte är desamma som förr så håller man ibland fast vid saker och är allmänt elak och dum mot sig själv.

Men det som sårar mest får än att återvända, så är det bara och kommer alltid att vara. Jag är inte bitter, absolut inte :) ville mest bara skriva att jag minns precis allting idag, jag har skakat vid ett antal tillfällen ikväll, inatt pga det för att det blir för mkt. Samma tankar som alltid får mig att skaka och har gjort alldeles för länge. Skakningarna är ett faktum inatt då jag tänker på vissa saker som man kanske ska låta vara undangömt men svårt att låta det vara det alla ggr.

Har en väldigt ärlig natt inatt på många sätt, mot både mig själv och andra. Roande det där faktiskt hur man vissa ggr, särskilt nätter för mig då jag är som mest klar i huvudet, är ärligare än vad är många andra ggr.
Nattamacka sitter fint inatt, jajamen :)   glada tankar, känslor och minnen som susar genom mitt huvud och det är väldigt fint och bra och jag kände att jag behövde det inatt faktiskt!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0