burning

Hade en bra dag igår, pluggade lite grann och sen så fixade jag med mina bokhyllor! Det är såå mkt bättre strukturerat i mina bokhyllor nu och jag har MKT plats till att gå loss på med mina presentkort xD haha.
Upptäckte även hur pass mkt kurslitteratur jag äger.. helt sjukt med tanke på att jag bara pluggat 1.5 år. Och ändå ligger en del nerpackat i källaren.. jisses asså!

senare på kvällen kom Rasmus och lekte med mig, gillar att man kan blanda seriöshet med gapskratt! haha.
Att man kan showa och inte behöva kåren är extremt roligt när Rasmus showar loss med sång, dans och leka med tändstickor xD  han är ju för skön den pojken!
Efter att ha ätit TT:s och kollat på kvarteret skatan blev jag ensam kl halv 2 på natten, la mig och läste en stund.
Drömde mardrömmar i natt om terrorister och hagelgevär. heja.

Har pluggat en ganska bra stund nu och mer ska det bli. Upptäckte dock att första tentan är på tisdag, trott hela tiden att den är imorgon, KATSCHING!  En dag till att plugga vilket är awesome. Behöver det. (:
Ska efter att jag pluggat klart bege mig till konsum och handla, känner att jag behöver lite frukost grejer typ mjölk och liknande.  Ikväll är det jag som kollar film eller läser. Pluggar man halva dagen behöver man vila på kvällen, det är min livsfilosofi!  ( sen jag flyttade till jönnet iaf)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0