2 down, 1 to go

Jag är konstig ibland, mer konstig än vanligt vill säga.  Har sparkat mitt högra knä i vägggen 2 dagar i rad denna veckan, varför gör man det!? Började det med det när jag flyttade till Jönköping och det var väldigt vanligt på Västgötagatan.. varför i hela helvetet sparkat man i väggen? Mysterium..
Igår var en dålig dag, pluggade en del till lingvistiktentan och var bitter över högskolelivet. Det tar på huvudet att plugga och skriva 3 tentor inom loppet av 4 dagar.. att dessutom vara hemma själv och plugga medans alla mina vänner var på kåren var heller ingen hit. Kände mig lite ensam om jag ska vara ärlig. :p

Svårt att sova inatt.. huvudet ville inte komma till ro. Att stiga upp idag var därför ingen hit, upp kl 7 för första gången sen Oktober. Borde vara skottpengar på den som kommer på att man ska börja skolan innan 9.
Men tentan gick iaf hyfsat, den ena delen är jag säker på att jag klarat men fonetiken, who knows?
Är extremt trött just nu och överväger att vila en stund innan jag sätter igång med dagens tentaplugg. Sista tentan på ett tag imorgon förhoppningsvis, bara VOC/MCT den 30 januari och det går ej plugga till.
Litteraturtentan imorgon ja, känner att jag inte har så stor koll på det men har lite drygt 8-10 timmar på mig att plugga idag så det ska nog gå att lära sig ngt idag också :)

Halkade och landade på mitt knä på juneporten innan, måste varit en syn. Min vanliga otur.. men men. Det känns inte så farligt. Så satans halt ute i morse.. hört om sandning?
Nehe, nu ska jag sluta vara bitter och trött och plugga, sova och plugga igen. :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0