lärande 2 = dax för svenska igen

Låg och vred och vända mig halva morgonen.. undrar vad det är som gör att jag vaknar hela tiden? Idag vet jag dock att det har med mitt knä att göra.
Kursstart för lärande 2 idag, vad ska man säga om det? Kursen verkar ok med mkt skrivande vilket är bra för min svenska och skönt att slippa engelska ett tag framöver och kunna formulera sig på alla tänkbara i svenskan.

Nya studiegrupper också som man kan ha väldigt många kommentarer om kan jag ju säga. :)  haha. Men kortfattat så blev jag tilldelad en grupp med Robert, Rasmus,Sabine, Camilla, Jonathan,Mirela och 3 tjejer jag inte känner.
Ska nog bli himlans bra detta skulle jag tro :) roligt att vi bara är engelska och svenskamänniskor med blandning av både i killar och tjejer och personer som jag kommer väldigt bra överrens med. Kan bli extremt intressant känner jag :)   spontant ;)

Spenderat 3 timmar i telefon, nästan två timmar med sanne och lite drygt 1 timme med Johanna. Askalas!
beställt böcker till kursen också och ätit mat, fisk. Man blir intelligent av det har jag hört så det är väll lika bra att passa på :p
Skola imorgon igen mellan 9-14.30 med knäskydd på. heja.  onsdag 9-12 och sen resten av veckan ska det vara grupparbete tillsammans med de första dagarna nästa vecka.

Ikväll blir det guldbagge-galan och jag hoppas på att Skarsgård tar hem lite priser för det är han mer än värd efter 2011!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0