matkoma

4 timmars sömn inatt, hatar att jag inte kan lugna ner mig på kvällarna/nätterna och sova. Hoppas att jag somnar ikväll istället.
Föreläsningar idag, dessa föreläsningar. Dör lite smått emellanåt känner jag, surrealistiskt i huvudet.
Har världens matkoma förtillfället. gjorde en awesome köttgryta idag och ligger mest och har ont i magen och kan inte röra mig. Sån där dåsig myskänsla. så himla awesome :) största matkoman jag haft ever. härligt!
snart dax att dränka mig i vatten innan jag varvar ner med film och bok för att förhoppningsvis kunna sova inatt som sagt.

Pratade om specialpedagogik idag, det är rätt komiskt för det är inte många som vet detta men jag har också gått hos specialpedagog i klass 3 och 4. För mig är det rätt lustigt att jag kom på det innan idag, att jag även gått i nivågrupperingsgrupper i både engelska och matte också. lustigt det där.  Särskilt när det gäller matten eftersom jag senare gick natur och har läst till kurs D. Dock inte utan problem.  Men ändå lite roande när man haft problem med matte i hela livet och envisas med att läsa mattelinje..   gillar föreläsningar när man kan dra paralleller till sig själv, det är intressant och jag gillar lärandekurserna på det sättet för det får mig att tänka efter vad jag tycker mer än vad jag gör i ämneskurserna.

Nog tjatat, dax att ta tag i disken och fightas med min matkoma.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0