hej lillasyster vad har du gjort

Kvällen igår var ganska galen, förfest hos Simon med en massa fina människor innan vi drog till kåren i olika gruppen, jag glömde mitt knäskydd som jag får sota för nu, inte ok!
Nåja, vi kom till kåren, dansade, skrattade och drack och hade skojsigt.  Det bidde lite kaos på slutet med mitt knä och lite andra saker som vi inte nämner. De som vet dem vet och det räcker så.. känner att folket i Växjö behöver varken läsa eller veta mer än de nödvändigaste, så är det bara. För första gången på länge så censurerar jag. Lillasyster blev jag rejält igår på många sätt.

Kvällen blev lite intressant sen dock, samtal med Robert vilket ledde till en missad sista buss för hans del och han fick då följa med till mig och crasha där. Vilket vi inte gjorde förrän 7 imorse. :p   massa skratt, sång och en röst som lät som Povel Ramel på knark då jag tappade rösten nästintill totalt. Mumin är awesome :)
Idag blev det pizza med Rasmus och Robert också. Trevligt trevligt! Idag blir det inte många knop kan jag säga, mår inte dåligt men jag har ont i knät och alldeles för trött för att göra ngt känner jag. Film låter awesome i mina öron!

säger bara såhär, jag har världens bästa killkompis i Robert, fantastiska fina och bästa människa! punkt. så är det bara

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0