Jackie Chan boobs

Somnade som världens gris igår vid halv 12 och sov 9 timmar och var pigg kl 9 i morse. Helt underbart!  Hade världens roligaste samtal med Rasmus igår om lammkött, rajtantajtan och så vidare. Hilarious :)
Grupparbete i 1.5 timme idag på morgonen och sen hem för jobb för egen maskin, känns bra att ha börjat på att leta grejer och så.
Sen träffade jag Robert och spenderade ett av mina presentkort på Akademibokhandeln, 3 böcker inhandlades med bland annat Cirkeln som alla går runt och pratar om. Varit sugen på den sen i somras så nu jäklar!!  Hon i kassan drog av 17 kr för mig också, snäll människa :) bara för att jag skulle slippa använda 2 av presentkorten. Snällo!
Sen drog vi till HLK och hänge och Rasmus joinade sen, tydligen har Jackie Chan boobs och dessutom så kan man dyka ner i folks magsäckar med simglasögon och snorkel om man är nyfiken på folks magsmältningssystem.
haha, jag dör lite ibland.  Världens finaste, dagen blir så mkt bättre med dem i närheten (:

Är nu hemkommen från kylan och har tänt lite ljus eftersom här alltid är så kallt på kvällarna ( och morgnarna ) och ska läsa och kolla på The big bang theory hela kvällen. Gillar att lärande 2 är som semester! KATSCHING.
Föreläsning 9-14.30 imorgon + en thailunch och sedan hemlig dejt på kvällen med tacos. :) låter som en bra onsdag i mina öron.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0