21 and still kicking ass

Bra dagar hemma i växjö. Spenderade torsdagen med Joakim och sedan Martin också. Mat, Mario kart, promenad och en del prat :) toppen! Jag och Joakim tog sen en tur till donken, dock blev det ingen mjölk ;) tog sen hans bil hem till honom och skulle kollat JVM-finalen men jag somnade i hans soffa och han i hans säng ett par timmar så vi lyssnade på radion på första perioden innan jag fick skjuts hem till Växjö igen. Toppen dag och bra inledning på födelsedagen! :)

Födelsedag igår, 21 år fyllda. Tårta och fika och sen hem till mormor och morfar där jag sov inatt pga revy och träffa släkt idag! Min kisse är ju hos mormor också så har myst med henne en del. Saknat att mysa med en pälsboll :) fick en del grejer till skolan igår + sällskapsspel. Antar att mamma faktiskt lyssnar ibland ;) tack alla för alla grattis igår! Himla snällt :) ngr var väldigt oväntat.. 21 and still kicking ass många år till! Idag har jag och mormor varit på morgonpromenad och jag har provat morfars knäskydd så ska köpa egna när jag kommit tillbaka till jönnet, gav bra stöd! Mitt knä var bra innan och juldagen sabbade igen men det var det värt ändå. Vid 3 tiden åker vi till morfars bror med fru och dotter och äter årlig revymiddag och sen revy kl 18. Längtar efter den maten med matkoma ( min kusin älskar också matkoma, går det också i släkten som allting annat? ;) ) och att få skratta tills jag får träningsvärk i magen! Underbart :)

Imorgon myser jag förmodligen med Johanna och ett par fina grabbar :) synd att man vänjer sig vid att vara i Växjö. Farligt..mkt farligt. Förmodligen därför jag inte är här så mkt för man vänjer sig vid vännerna här och släkten. Därför
Man stannar i jönnet också för man vänjer sig där också. Ibland är det jobbigt att vara tvådelad.enklare att vara i jönnet för där får man känna vad man vill utan att ngn tar illa vid sig eller blir arg..men man får skriva av sig och skriva vad man tycker faktiskt!

"look after my heart I left it with you. "

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0