sweet success

Heja att komma på kl kvart i 12 igår kväll att jag skulle ha VOC/MCT idag på morgonen... bara att gå och lägga sig. Som tur är så är jag ju lite halvkrasslig så jag i princip däckade ganska tidigt i min säng ändå.
Tror VOC/MCT:n gick hyfsat imorse, det kändes ok och det kändes som att jag satte fler ord denna gången än förra så förhoppningsvis når jag B-nivå denna gången. Annars har jag 2 ggr till på mig i värsta fall denna våren.
Åkte hem och gjorde lunch och fick reda på att jag klarat både Lingvistik-tentan ( hur lyckades jag med fonetiken? det är ett stort mysterium för mig, iochförsig precis på poängen men ändå.. ) och Cultural Studies-tentan från min helvetestenta vecka! Sån otrolig lättnad :)  Väntar på litteraturtentan nu bara och sen är allting färdigt (y)
Känner att mitt humör sköt ganska rejält i höjden pga av det!
Har haft ganska svårt att fokusera mina tankar annars på ngnting alls idag.. dem har varit ngn helt annanstans.

Läst kapitel inför gruppmötet imorgon, ska läsa lite till sen men behövde en liten paus.
Känner mig fortfarande väldigt trött efter den plötsliga sovningen igår som slutade med att jag vaknade en gång i timmen.  Hoppas jag somnar bättre inatt känner jag. Hatar att mina sovrutiner är fuckade.

fick dessutom min header ändrad idag för första gången på mkt länge! Kände det var dax så Johanna var snäll och hjälpte mig :) kände att jag ville knyta ihop säckarna lite med både jönköping och växjö och ändå på ngt symbolisera mig i det. Tycker Johanna lyckades alldeles utmärkt och ett inlägg på det är aldrig fel :) fina fina fina Johanna, gud vad jag saknar henne. Behöver mer Johanna i mitt liv, så är det bara! Hoppas på en bra höst, peppar peppar ta i trä :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0