I'm walking on sunshine

Bra kväll igår med ESC-semifinal 1, rätt låtar gick vidare mer eller mindre! Insåg igår 1.5 månad senare att Robert faktiskt flyttat till Dalvik och vad det var Rasmus och Robert gjorde med mig när de visade mig Roberts lägenhet. Det tog 1.5 månad att smälta, helt sinnessjukt! haha himla konstigt att få den uppenbarelsen mitt på en föreläsning igår också..
Skola 9-11 idag och sen hem för att fixa och ringa Carro. Helvete vad munnen gick på mig! Längesen jag pratade med Carro och kände vissa ggr att jag nästan körde över henne.. kunde inte sluta prata. sjukt! Skönt att prata med henne dock, var alldeles för längesen!  Har suttit i solen också i 1.5 timme och försökt bli lite mer röd än vit.. har iaf lyckats bli lite röd.. så har nog förhoppningsvis hoppat över det rosa stadiet. Nu tänker säkert vissa av er "men gött då blir hon brun snart" ICKE! Kommer i längsta laget bränna mig och bli röd för att sedan återgå i rosa och sen i augusti/september bli vit igen xD  jävla grishud..

Säsongsavslutning på Glee idag, efter 5 minuter lipade jag i hela avsnittet. Ett avsnitt med student och att säga hejdå säger sig själv ganska mkt och tankarna gick tillbaka till för snart 2 år sen och tänkte på hur jobbigt det var att säga hejdå till 12 år i skolan och att flytta hemifrån och all den stressen och pressen på en själv.  Bra avsnitt dock!
Nu ska jag snart laga köttfärssås på 2 kg köttfärs, matlådor ftw! :)  har brjöat tömma min frys på matlådor och såna grejer så nu har jag plats igen, awesome!  Min frys börjar sakta men säkert att tömmas för första gången sen jag flyttade hit ;p  om lite drygt 1 vecka har jag bott på Dalvik i ett helt år.. tiden går fort när man har roligt!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0