kom ihåg att andas

Bra kväll på kåren igår, alkoholkonsumtionen är skrämmande hög ibland vilket leder till fel grejer man gör och säger och så vidare men jag sa grejer igår som jag är stolt över mig själv att jag sa. Gillar när man ser nya sidor hos människor man tyckte om innan men som nu gör att man förstår dem och ser dem i nya ljus, priceless!
Promenad hem med 2 grabbar som var mer eller mindre rak med snubblingar hit och dit, heja mig.

Sms-terrad halva dagen, 2 inatt till halv 9 imorse vilket leder till att jag enbart sovit en halvtimme inom loppet av 29 timmar, vardagsmat förra sommaren så känns inte så jobbigt ändå.  En situation som har eskalerat fullständigt och jag har svårt att förstå och få det att gå ihop i mitt huvud, väldigt svårt.  Men det gäller att ta tjuren vid hornen och hantera det så långt det går. Lyckades ta mig ur situationen idag iaf, hur det blir i helgen är dock en annan femma.. jag mår åtminstone bra även om vissa saker inte är ok ngnstans men så är det ibland.
Haft en bra samtal och häng hos fina Jockepockesmocke, åh vad han är bra att ha och vad han är fin :) han sätter perspektiv på saker som man vet är sant men inte erkänner. (y) Nu är det dax för mat, så sjukt hungrig efter att jag slutat vara bakis.  Förbereda redovisningen imorgon också, träffas 7:30 i skolan, man är ju inte ens vaken då!!? , aja, det får gå!
Sen ska jag faktiskt ta och spela minigolf med fina vänner och njuta av det fina vädret som är helt sjukt underbart. :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0