dit men inte längre

Bra kväll igår, mys i hälsoparken, faddersittning, mellanfest och sen kåren i flera timmar!  Födelsedagspresenterna haglade, alkoholen dracks och kroppar shakades. Kul att träffa människor man inte träffat på ett tag också då det var öppen kväll på kåren :)  hände en del grejer som chockerade mig ganska rejält också som jag absolut inte var beredd på, alla dessa tjejer.. HATAR tjejer som bara leker med folk och som sen drar. Det tro FAN att killar tycker vi tjejer är svin då..

Hemfärd vid halv 3 och följde Robert hem, han hade lite dålig koll på sig själv ;p  snack till tidigt på morgonen och sen somnade jag 1 timme i hans soffa, borde inte stannat där då jag var arg och ledsen men alternativet var att gå hem och jag kände mig tryggare att sova en stund i hans soffa.
vaknade för drygt 1 timme sen, vaknat många ggr iochförsig men gick upp och duschade då.. idag blir det en lugn dag, Sanne kommer hit senare och sen drar vi hem till Robert och kollar ESC-finalen! :) LOREEN MÅSTE VINNA!

Insåg en sak igår och det är att det är alltid samma sak, det får gå till en viss gräns och sen är det bara skitsamma liksom. Det blir aldrig hela vägen och jag fattar inte varför det alltid är så. Varför kan inte jag få hitta rätt ngn gång och en person som respekterar mig för att jag är jag? ..

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0