hp-maraton

19 timmar senare är det väldigt otroligt att jag är hyfsat pigg!  8 filmer senare med en massa skratt, 4 personer som blev 3, kittlande, övertrötthetshumor, powernaps, snarkningar, fobier, cola, redbull, fisar från helvetet!, frukost, täcken och kuddar i en salig härva, trängsel, värme, värk i ryggar och nackar är jag äntligen ensam utan de finaste personerna i mitt liv.  Hela natten har jag bara haft världens skönaste känsla i magen och känt mig väldigt tillfreds och trygg. 19 timmar är en väldigt lång tid men med rätt personer så går även den tiden väldigt fort!  Priceless! :)

Kvällen på kåren var även den väldigt bra, vissa grejer stör jag mig på hos mig själv men det är saker man inte kan hjälpa, utnyttjade låten "Somebody I used to know" på ett ganska inte ok vis och att dessutom få konstaterandet " men varför kör du inte bara? Om det är ngt du vill ha så bara kööör" slängt i ansiktet och inse att det är ett helt rätt konstaterande är extremt frustrerande. Promenad hem med Robert med en massa massa massa prat, sanningar och erkännanden. Det var längesen jag var så ärlig och som jag kände mig så uppskattad och som fick höra saker som jag halvt om halvt väntat på och hoppats på att få höra.  Att smsa och vara brutalt ärlig också och få ett slag i magen och få höra samma sak som vanligt " Du är världens underbaraste vän Sara, glöm inte bort det"  Hatar att höra den meningen när det är ngt helt annat man vill höra och sen när personen tror att det är ok att byta samtalsämnen och ställa mer eller mindre krav. Hatar att det ngnstans mitt i allt gör mig glad..

Nu ska jag ta mig en sköööön dusch som jag väntat på i ett antal timmar, har världens natt/morgonfrilla efter alla timmar på en kudde. Får ev bli frukost nr 2 för idag också. Tänker inte gå och lägga mig nu då jag powernapade en timme runt 7 imorse. Lägga mig tidigt istället!  Får bli att plugga eller läsa idag :)  Imorgon blir det fadderutbildning kl 13. Det kan bli intressant!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0