Celebrate good times come on!

Hade världens bästa dag igår,  skrattade hela kvällen och mådde så himla bra! Det är ngt särskilt med Jönköping, trots att jag bott här i snart 2 år så är jag fortfarande förälskad i den här staden och i extas över att bo här :)
Avslutade kvällen med att göra 2 kg köttfärssås för att sedan åka till Rocksjön med Jocke och Robert för att spela krocket och kasta lite frisbee :) solen sken och jag fick även rädda en frisbee som åkte i sjön ;p   gött att bara njuta av vädret och umgås med människor man tycker om :) bilresan dit var ju utöver det vanliga också med skämt om Frasse och Robert som blev helt i extas pga vissa hus xD dör!   " DÄR VILL JA BO" :D
Även kvällspromenad med Robert sen på kvällen på ca 1 timme, gött att röra lite på sig och att det fortfarande är varmt och skönt ute vid halv 10 på kvällen!

Idag vaknade jag med huvudvärk.. vaknat med det inatt också. Vet att det beror på att jag skippade kvällsmaten igår pga att tiden inte räckte till så att inte äta på 12 timmar och spendera typ hela dagen i solen och knappt dricka bidrog till huvudvärken idag. Har dock haft den under kontroll hela dagen även om jag varit lite yr och illamående.
Föreläsning i typ 1 timme, var inte alls taggad på att sitta kvar resten av tiden och se en film med mitt huvud och dålig luft i salen. Pluggat en stund nu vilket känns bra och har dessutom klickat hem 4 nya böcker från bokus.. riktigt kliade i mina fingrar så dem får läsas i sommar vilket inte är ngt problem iochförsig. Har dock andra böcker hemma som jag ej läst ännu, men den bildar sin tid och jag kommer dit!

Ikväll blir det ESC-semifinal 2 hemma hos Robert, HEJA LOREEN! :D  Imorgon blir det städning och sen förfest i hälsoparken innan faddersittning och kåren tillsammans med en massa faddrar och andra vänner och två födelsedagsbarn :)
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0