Morgan och jag, vi är goda vänner

Bra tisdagkväll sedan med prat med Lejlis och sedan kortspel med 2 fina grabbar, vinner fortfarande ingenting och tror jag blir skogstokig snart. :p men huvudsaken är ju att man har roligt, det är väll det mest diplomatiska svaret ;p  Igår sov jag den bästa natten på ett ganska bra tag innan jag pluggade islam för att sedan dra iväg till Sabine på förfest innan kåren!  Det finns så många tankar när det gäller den förfesten så det är inte klokt.. tankar som passerar om tyskland, midsommar och liknande andra grejer som jag absolut inte förstår mig på och jag är så nära hela tiden.. så nära att bara låta allt fara åt helvete och bara köra trots mitt beslut.
Kåren var bra och vi fick våran Pontare :)  slutet av kvällen blev lite kaos, blev sur på Lejlis för vissa grejer hon sa som hon vet är onödigt att säga eller ens tänka tanken och dessutom blev jag ledsen över vissa grejer och det suger att det ska behöva göra ont när man har tagit dem beslutet som man har tagit..  jag hoppas verkligen, verkligen hoppas att du gick hem själv igår. Inte för min skull men för din egen.

Hemma runt halv 2 och direkt in i duschen och sen i säng, tog en stund att somna dock. Har vatt vaken sen 11 nu och tanken att jag ska plugga lite grann idag och annars mest bara chilla runt. Skönt med tentapluggsvecka på ngt vis :)  hoppas att jag och mamma den här eller nästa vecka kan bestämma när och vart vi ska åka ngnstans.. mamma vill till turkiet ( igen, var där 2001) medans jag hellre åker till ett nytt ställe som t.ex Italien och Rom :) vi får väll se vart det blir men ngnstans ska vi åka iaf. Kollade mina datum igen och det ska funka, förmodligen v. 30-31 ngngång där, AWESOME :D

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0