vem är det du vill ha?

Fick ett par timmar med Johanna och Tove innan jag åkte hem, åh vad jag saknat dem! Gillar att umgås med dem och det är så himla komiskt att Tove är den enda som fortfarande kan få mig att rodna och få mig att känna mig som 14-15 år gammal igen. Guldvärt men pinsamt!  Åh helgen i växjö var precis vad jag behövde för att ladda mina batterier och bara allmänt få pausa livet lite :)
Storhandling och sen prata av sig hemma hos Robert på kvällen och skratta en stund, skolkataloger är vääldigt underskattade. Man kan ha mkt kul med dem! :)  Att dessutom komma hem och det står " Välkommen hem Tutt! :D " på kylskåpet gjorde min dag igår och blev ganska rörd, såna småsaker gör mig väldigt glad och att det kränger till i både hjärta och magtrakten på mig. Alla människor kan när dem vill och det bästa är när man är helt oförberedd, tack Rasmus! :)

Skola idag på förmiddagen och sen har jag mest varit hemma och myst i pappas stora gamla tröja, saknar pappa. Fick inte möjlighet att träffa honom i helgen. Pappas tröja är mysig iaf och får mig att tänka på när man var mindre och man satt hemma och grillade och åt pappas grillade kött. MUMS!
Nu är tanken att jag ska plugga lite ikväll. Imorgon är det skola igen, 8-11. Döden. Men det ska gå det också :) skönt med kort vecka så man kan plugga och ta det lugnt.

Veckans hiss:
* Att träffa Tove och Johanna
* Fått ny dammsugare
* Surprisen på kylskåpet

Veckans diss:
* Att man inte kan bestämma sig för vad man vill/tycker och tänker i vissa avseenden
* Regn hela helgen
* Börja tidigt i skolan

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0