Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till, och jag vet inte varför.

För varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till och jag vet inte varför,  jag har inte den blekaste aning om varför allting stannar till så fort jag ser dig, måste vara nått konstigt grejs.

Idag var det skola, litterär gestaltning och svenska, i dag köttade jag på lite på ivä:t faktiskt, gick himla bra för min grupp med sina karaktärer tyckte jag, och Fanny hade ju dagens kommentar : Det är snart slut eller nått sånt xD HAHAH !
Svenskan var seg som vanligt, sen hade jag körlektion med en sjuk Nathalie jämte mej, idag var det körning på teleborg och i stan, trevligt trevligt, :)   är dock inte klar inom 2 veckor så det blir tyvärr risk 1:an för mej också precis som för alla andra jag känner nu, känns ganska surt men med tanke på hur crappigt teorin går för till fället så var det nästan väntat.
Såå men men :D
Lund HERE WE COME ! är det imorrn :D  thihi :D   Hoppas det blir en intressant dag, har precis fixat i ordning min sallad tills imorrn, klart att tankarna går till Pär idag, hade vatt skoj att träffa honom imorrn dock..
Kommer hem runt 7 imorrn, lite segt men men, så måste göra historian och psykologin idag, tråk.

Nått annat skoj som bör tilläggas idag är att jag haft mensvärk hela dagen, vaknade tidigt i morse och kunde inte somna om, så idag har jag vatt dunderpigg och på " myshumör " som Simone uttryckte det, på översatt svenska betyder det att jag var snäll och glad heeeela dagen lång, hahaha :D
Mamma gör nog mat snart medans jag pluggar skulle jag tippa på, skulle egentligen blivit promenad med Romina idag men känner att jag inte riktigt hinner detta så det får bli en annan dag, istället blir det plugg och Håkan Nesser som står på schemat tillsammans med dusch och småpackning inför imorrn, imorrn är det upp tidigt och piffning till max, man vet ju inte hur många snygga killar som finns i Lund ;)  haha !
Onsdag är det kort skoldag, möta upp ida, boka in henne på ljungqvist och sen är det klippning för mej som gäller :)
Torsdag får jag tillbaka 2 prov och det är gympa för första gången på 2 veckor, fredag förhoppningsvis träning och visa upp mej på mitt ev kommande jobb, skooooj.

Puss på er, och sen så måste jag erkänna att idag, har sockerberoendet varit mindre än det varit på flera dagar, det är värt en tumme upp tycker jag (Y)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0