Markus !

Skola var det igår, dagen började segt, var dödstrött.  Psykologin på teknikum började dock bra, stötte på Markus och han gör mej alltid så himla glad, hans kram var precis vad jag behövde igår ! <3 (:
Annars gick skoldagen relativt fort faktiskt, sen åt jag faktiskt mitt första socker i godisform igår, om det var gott ?  MKT !
Dessutom så riktigt kände jag sockret xD

Idag var det strömbergshyttan med mamma, sen handlade vi och nu lagar mamma mat !   Efter maten ska jag skriva historia uppsats och sen är det match kl 16.00 på kanal 5 :)  Hemmamatch och vi har chans att avgöra ! Känns jääääkligt nervös måste jag säga med tanke på att vi har ett guld att försvara, men är det meningen att det ska hända så är det :) !
Sen ska jag ta promenad med Simon och Martin ikväll, saknar dem pojkarna väldans mkt måste jag ända säga, dem är speciella !
Sen ska jag nog hem till Johanna för att mysa med te och ljus och sånt, :)  Låter himla mysigt måste jag säga ! :))) 
Imorrn är det mera uppsatsskrivande, iväskrivning, läsa engelska och sen måste jag faktiskt plugga lite körkortsteori också, hatar att ligga efter med den men det ligger just nu längst ner på prioriteringslistan eftersom att skolan ALLTID kommer att gå före allting annat förutom familj och vänner.  Men nu ska jag ta och äta, ha det !


Är inte denna killen söt eller !?!?!? :)     Den som ser vem han är lik för en puss :')

Kommentarer
Postat av: Johanna

Han är lik Max !

2009-03-29 @ 00:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0