Always look on the bright side of life

Efter att ha pluggat en liten stund på förmiddagen igår så skrev jag omtenta i modern internationell historia. Det var en snäll tenta så jag är ganska säker på att jag klarade den, håller tummarna! 
Jag åkte sen hem och lekte med Rasmus hela kvällen och natten. Mat, filmer, prat, wordfeud och en massa skratt. Vid halv 6 gick han hem till sitt och jag somnade inte förrän strax innan 7 då jag hann bli pigg flera gånger om. Det är bra att ha en särbo ibland ;) 
 
Idag sov jag därför alldeles för länge, jag har pratat en väldigt bra stund med min bästa vän. Om saker som är jobbiga och jag har tagit en hel del beslut angående Växjö idag. Om hur hela den situationen ser ut och vad jag ska göra med den och människorna i den, hur mkt tid jag kommer att spendera där från och med nu. Jag mår inte bra i Växjö, det är den korta versionen. Och jag behöver egentligen ringa ett samtal eller ta en diskussion med en person när jag befinner mig där nästa gång men det känns jobbigt och jag känner mig feg.  
Det är skönt att ha sin bästa vän tillgänglig när livet inte riktigt känns rosenrött och att han är ärlig, lite snudd på elak men med hjärtat och omsorgen på det rätta stället. Han är guldvärd! 
 
Ikväll hänger jag med Robert och Henke, och det är precis vad jag behöver :) fina vänner och slippa vara själv behövs en dag som den här och det var alldeles för längesen jag hängde med Robert nu. Har saknat honom! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0