I came in like a wrecking ball, I never hit so hard in love

Lördagen spenderade jag verkligen heeela dagen med OUAT, 16 timmar försvann och en hel säsong hanns igenom. Helt jäkla sinnessjuk! 22 avsnitt borta.. det var förbannat skönt dock att inte göra någonting. 
När klockan närmade sig 2 på natten slog flumoverload till med Rasmus på fb-chatten och snapchat. Jag kunde inte sluta skratta och inte han heller.. lite halvkul när man skrattar år varandra på andra sidan skärmen :) 
Vid 7 kastade jag in handduken tillslut och somnade fruktansvärt gott! :) 
 
Spenderade gårdagen med att ta det lugnt innan Rasmus kom på kvällen och åt middag med mig och hängde. Fint ska det vara :)  somnade gott vid strax efter 1. Skönt när man somnar tidigt! :) 
Har diskat mitt diskberg idag och sen var jag ute och gick och kom hem för en stund sen. Mina knän hatar mig just nu då det högra har dunkat i väggen i flera nätter och min vänstra för att det då belastas och det ibland inte mår bra pga skadan för ett par år sen. Därför var det kanske inte det bästa beslutet att ut och gå idag men det visar sig imorgon. Jag behövde röra på mig efter en alldeles för lat helg, som förvisso varit väldigt skönt :) 
 
Ikväll hänger jag med Emma :) har inte föreläsning förrän 13 imorgon så tjejsnack står på schemat. Toppen!  Försöker tina upp mig innan dess med en kopp te, te är magiskt i november :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0