När man har det lite för bra

Fredagen var mysig med fina vänner som var här och spelade "Den försvunna diamanten", även ligg-Lukas tittade förbi :). Fick ett telefonsamtal som gav mig ont i magen trots att det egentligen bara gällde en mobilsladd, men ringer människor inte annars så tro fan man tror att er verkligen hänt ngt! 
Kåren var mysig med lågstadiedisco med fiskdamm, 90talslåtar och alla gamla moves, awesome! :) 

Gårdagen tvättade jag och läste innan Rasmus kom och då drog vi på bio, Hungerspelen igen, så sjukt bra! :) vi handlade och lagade fajitas och sen spenderade vi kvällen med "På spåret", "Monsters university" och youtube. Vi spenderade sen lite tid med att kolla våra skolors gamla hemsidor, nostalgi och lite saknad faktiskt! Vid 7 la vi oss i varsin ände i lägenheten och pratade och skrattade i två timmar åt utedass, rövhår och kroppsdelar som inte fyller bgn funktion. :p vi är unika människor! Strax efter 9 somnade vi äntligen och sov tills halv 3. Skönt!!!! 6 timmar är perfekt!  Vi har sett smurfarna 2, ätit frukost och latat oss på varsitt håll. Jag har legat så satans skönt i min säng att jag vägrat flytta mig i princip :p Snart får jag potatismos till middag, helt perfekta 24 timmar :) och de är inte slut än!  

Imorgon är det heldag med B-uppsats, från 08:00 då vi intervjuar Jesper och sen en massa skrivande fram till sent på eftermiddagen/kvällen! :) 

PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0