Tiden som väntar

Robert kom hem till mig igårkväll och sällskapade mig i plugget, det var en omväxling att plugga på det sättet och det var oerhört skönt att träffa Robert en stund :) flumma ibland och vara seriös ibland med plugget, toppklass! 
Jag hade sen otroligt svårt att somna inatt, jag var dödstrött men hjärnan gick i 190 om b-uppsatsen, julen och tentan imorgon. Har sovit oroligt de senaste nätterna, jag får ingen ro. Det är lite mycket i hjärnan just nu. Därför ser jag väldigt mkt framemot att skriva b-uppsats, för då är det fullt fokus på att skriva den och då blir det en massa massa massa tid tillsammans med kära Rasmus då vi skriver ihop, två flugor i en smäll! 
 
Snart är det jul som sagt vilket känns helt sjukt, det var ju sommar och inspark nyss? Julen är aldrig som förr längre då mina föräldrar är skilda och det blir nu tredje julen utan pappa, Sinnessjukt! Skönt på ett sätt dock för då blir det julfrukost med pappa och sen julmiddag med mamma hos moster på eftermiddagen/kvällen :)  Dock har jag inga planer alls på när jag åker till Växjö pga b-uppsatsen. Allt beror på när vi är klara och när jag och Rasmus tar ett gemensamt beslut att åka hem.  Sen vart jag firar nyår och min födelsedag har jag ingenaning om, får jag bestämma så firas nyår och födelsedag i Jönköping, men det återstår att se :) 
 
Idag är det plugg som står på schemat, tenta imorgon och jag känner mig inte förberedd ngnstans. Massa begrepp som ska in i huvudet och det var ett bra tag sen man behövde göra det. Men det löser sig! Imorgon skrivs tentan och sen blir det nog en vända på stan för mig, är i behov av nya kläder då mkt av det jag har i garderoben har blivit för stort, den känslan!  Ska ev boka tid för ny synundersökning också, jag behöver nya glasögon. Mina är tre år gamla nu. Imorgonkväll blir det kåren på en fredag för en gångsskull, det blir toppen :)  Jönköping <3 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0