We're stronger than bullets

Måndagskvällen hos Emma var väldigt mysig med mer te och en massa skratt åt nunnor och prat om allt och ingenting. Toppen!  
Föreläsning igår om kontaktannonser på 1790-talet, intressant läsning faktiskt. Fick även tillbaka alla hemtentor och omtentan jag gjorde för ett par veckor sen och allt är godkänt, skönt! :) Sen hängde jag med Simon, det är så smidigt att gå hem till honom från skolan :p  Så lite mellanmål och prat och skratt åt att man kan smöra på fel sida och en kopp te. Te är verkligen obligatoriskt för november :) Jag handlade sen och åkte hem och åt middag med Rasmus, vi skrev sedan vårat pm till b-uppsatsen. Skönt att ha nått en milstolpe och vara igång, "det löser sig" är vårt ledord och det här kommer bli toppen :) vi vet vad vi vill och när vi vill ha det färdigt och det ska gå, så är det bara. Eller snarare, det måste gå!  Flummet tog sedan överhanden när det var klart och efter att vi sett Hook. Vi hittade en intressant sida där man ska välja att trycka på en knapp eller inte när man får man kan få en sak att hända, men kontra att det då händer något annat. Är det då värt det? Vi fick väldigt intressanta diskussioner tåls ju att säga :p och det blev ett antal förvånande svar och ett antal fina ord. Himla bra :) 
 
Idag är det plugga till tenta på fredag som gäller och skriva klart en kompletteringsuppgift. Diska måste jag göra, och det är ju alltid lika roligt..   skönt att vara ledig både idag och imorgon också dock. Och sen efter fredag är det ingen skoltid på väääldigt länge då det ersätts av b-uppsatsen :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0