Trygghet

Det här med tider på dygnet och klocka existerar inte i min värld. Efter en trevlig kväll med Robert och Henke med en massa skratt tills jag fick ont i magen, blev det en alldeles för sen middag i fredagsnatt som plötsligt blev till nattsällskap. Otroligt skönt att slippa sova själv efter en dag med massa tankar, förmodligen var det inte bara jag som inte ville vara själv, himla bra deal! :)  massa flum och prat innan båda däckade.  27 timmar efter ankomst blev jag ensam, det vill säga vid 4 imorse efter mat, Starwars och annat. Det är så awesome att man får känna sig så trygg, som att allting faktiskt kommer att ordna sig och det är skönt att veta att om jag faller så faller jag inte särskilt hårt längre då jag har två fina grabbar i närheten som alltid finns där, guldvärt! Robert och Rasmus <3 

Hade ett trevligt samtal med Tove igår också, hon är himla bra! Hon är lättsam och förstår saker utan att stressa upp sig och det gillar jag :) 

Idag måste jag plugga, skulle gjort hela helgen men det blev inte så.. Tydligen har vi föreläsning imorgon också som jag inte hade en aning om. Diska måste jag göra också. 

Jag och fadderkollegan/vännen Robin från återinsparken


PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0