PUBRUNDAN!

Pubrundan 2010 med Klassen var helt jäkla galen! Förfesten var nog fan ändå roligast, massa kort och skriva på tröjor. Tröjan kommer jag alltid att behålla, man blir lite rörd när klassen är så fina och snälla mot en :)
Drog till Oleo-westside-grace-sprots-båten- oleo igen! Sist på oleo vara alla kommunala skolor och fick massa kramar från Robin, Cecilia, Linus, Johan, Simon, Martin, Dahlgren, Lina och mååånga fler!
Roligast var nog ändå Martin och Robin som alltid lyfter mig när man träffar dem ute, känns härligt att få rikitiga kramar :) Det är bara en enda person till som kan lyfta mig..
Drog ganska tidigt dock därifrån efter att sagt hejdå till alla och fått en puss på kinden till och med från brossan, vilket jag verkligen behövde tror jag. Fint att veta att tillhörigheten fortfarande finns där :) och vet ni ? jag tror att vi är tillbaka (: 

Dock letade jag efter kusinen hela kvällen, är van vid att träffa honom ute men inte i torsdags.. då blev jag lite ledsen för jag saknar honom.. Men det känns skönt att veta att han saknar mig också :')

PUBRUNDAN var iaf galen♥   NV07D♥

Igår var det lite mys med vänner, fotoboken har också kommit så har den hemma nu, den blev precis som jag ville ha den (:  Nu ska jag äta frukost och sen dra till stan och köpa blommor innan jag drar till borgen och skrattar och kramas med Hani, Gustav och Emil :) <3 Känns konstigt att titta på dock, men tror att jag behöver glädjas för deras skull och känna mig stolt istället :))
Kanske blir det rock around the clock i parken ikväll om jag orkar, inte sovit så bra pågrund av att jag blev förkyld igår och dessutom så går det åt sjuuukt mkt energi där ute men det är bara bra (:

KÄRLEK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0