Live while we're young

Bra dag igår, skridskorna var på, en stund iaf. Mina skridskor hade problem med snörningen och med att de fastnade i isen.. dålig planering? Jaa en aning kanske. MEN, skridskor är alltid skridskor och det var mysigt :) Dessutom har Joakims mamma skickat med Simon ett par skridskor upp till mig som jag kan prova, tack snälla Catta! Bästavännens familj är bra <3

Efter skridskorna spenderade jag min kväll tillsammans med den bästa som finns, På spåret, Gäster med Gester,te och musiklekar. :) perfekt! Flaskan och buuuuurken :p finaste!
Idag har jag spenderat dagen i ett par raggsockar, myskläder och med att skriva c-uppsats. Det går framåt men väldigt långsamt.. men jag har iaf två vänner som ska korrekturläsa när det är dax att skicka in en del till Zlatan. Uppe i 3 timmars skrivande nu.. dax för mat snart kanske? Har en tendens att glömma äta när jag pluggar och idag är inget undantag..

Skriva lite till innan mat, sen lite bokläsning innan skriva igen. Snart är julen här och det verkar som att det blir mys med det + en juldag i kalmar hos finaste Carro, topp topp! :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0