Born in the USA

Att firas av släkten i fredags var fint, konstig känsla bara att firas i december istället för januari :p 
sen läste jag ut boken "Fifty shades of Grey", den sjukaste boken jag läst i hela mitt liv! Jag läser otroligt mkt böcker som de flesta vet, men att läsa den boken och vad den handlade om, ALDRIG läst ngt liknande och språket ska vi ju inte prata om, inte direkt sånt man läser varje dag.  
 
Igår spenderade jag heela dagen med amerikanare från Los Angeles som mamma känner, har aldrig lärt mig så mkt om USA som jag gjorde igår, helt sinnessjukt! Hade kunnat sitta och prata med dem i flera dagar och fråga en massa och få information om ALLT. Inte bara för utbildningensskull och framtida yrke utan också för att det är oerhört fascinerande hur ett land som är så inflytelserikt har sina egna problem bakom gardinen som vi i Europa aldrig får veta. Så intressant!  Kul med amerikanare som har lite perspektiv på saker och ting också och som kan vara objektiva när de pratar om USA, Sverige och Europa. Awesome! 
 
Idag blir det hemfärd till Jönköping och det ska bli galet skönt, hockey står på schemat idag också med mamma och Olle, HV-Växjö i kinnarps, årets sista hemmamatch och årets sista hockeymatch! Awesome :D Sittplats for the win!  Ska bli skönt att komma hem och sova i sin egen säng, använda sitt eget badrum igen och äta sin egen mat och få egentid (y)  
 
Skönt att ha fått tillbaka sovrutinerna och någolunda matrutiner också, det kan jag tacka måmå och mamma för. halleluja! Lär la rubbas snart igen när jag är hemma och sen när vi åker till Gran Canaria, sjukt att vi åker om 5 dagar!!! insane.  Konstig känsla att vara uppe såhär "tidigt" dock, lite halvkul att mamma sover fortfarande, det har inte hänt på x antal år!  
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0