Snön ligger vit på taken

Hade en fin måndag. :) jag och Robert gick en vända på stan och jag hittade alla julklappar utom en.. den sista är det dock ingen brådska med då den inte ska levereras förrän i början av Januari och är en kombinerad födelsedagspresent/julklapp. Tack och lov för det!   Efter stan mötte jag Rasmus och såg Breaking Dawn part 2 på bio igen, dör på den filmen på många punkter och att se Rasmus min när han insåg att slutet var så pass oväntat var extremt priceless! :) haha, kul att se chocken hos ngn annan och inte bara hos sig själv.  
Besökte Simon en stund också och hämtade ett par skridskor som jag fick av Joakims mamma, fina grejer. Trevlans att träffa Simon en snabbis också och prata olika dialekter i olika sammanhang, norska och östgötska kan vara blad det roligaste som finns, i ALLT! :D
Sen blev det Hiddy ett par timmar med Rasmus och prata lite och hjälpa henne packa, fick även en hel falukååvsring av henne då hon städade sin frys, finaste Hiddy! :) vissa människor känner en helt enkelt. 
 
Igår drog jag till Jocke en vända mitt på dagen och pratade resa, det är helt sinnessjukt att det bara är drygt 2 veckor tills vi åker!! har inte riktigt greppat det än att jag ska befinna mig i ett flygplan OCH dessutom i solen med Robert och Jocke. fina grejer :) ibland är livet lite för bra. 
Sen spenderade jag resten av kvällen ensam och kollade en massa grejer innan jag somnade innan halv 1, magiskt! 
 
Dock tycker jag inte om att veta att folk åker hem titt som tätt nu, Hiddy åkte igår och Rasmus åkte imorse. Hiddy är borta i hela 4 veckor!! Rasmus är som tur är bara borta i 10 dagar och vi har redan planerat in när vi ska ses innan resan, tack gode gud för det! 
Och tack gode gud för att Robert kommer från Jönköping, eller Huskvarna egentligen och inte försvinner över halva landet utan att han är kvar i källaren när jag behöver honom :) vet inte vad jag skulle gjort annars!  
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0