15 timmar

Lördagen var perfekt med c-uppsats skrivande och som sedan blev ännu bättre när den spenderades med Rasmus med mat, Gäster med Gester, massa youtube, massa prat om allt och ingenting och lite spelande. :) awesome!  Det är skönt att umgås med människor där man inte behöver anstränga sig för fem öre, allt sker liksom så naturligt med vissa.   Jag kom över ngr av mina spärrar under dem timmarna, toppenbra! 
 
Söndagen spenderades väldigt lugn, var extremt trött hela dagen och spenderade den framför musikhjälpen och senare en disneyfilm. Hade ett väldigt konstigt dygn mellan lördag-söndag då jag inte sov överhuvudtaget, var inte trött så kunde inte. Och plötsligt var det söndag och ingen mening att sova.  Däckade vid kvart i 8 fram till 11 idag efter 32 vakna timmar. 15 timmars sömn.. antar jag behövde det. 
Kroppen börjar också att bli förkyld, har man spenderat veckan med två förkylda människor så antar jag att det bara var en tidsfråga. Men bättre att det kommer nu än när vi åker till Gran Canaria!  
 
Idag blir det en lugn dag med att skriva c-uppsats, sen i eftermiddag blir det en runda på stan med Robert och Rasmus för att handla julklappar. :) Eftersom jag inte får gå in på akademibokhandeln ensam så behöver jag support, ;p  sen blir det bio med Rasmus, se Breaking Dawn part 2 igen. Taylor Lautner <3  Känner att det blir en otroligt bra måndag, vaknade på bästa sätt med goda nyheter och och den kommer innehålla mkt bra grejer! Awesome :)   
 
PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0