you wouldn't believe the most amazing things that could come from some terrible lies.

Körde hem till Jönköping igår, otroligt skönt att komma hem! Känslan att rulla in i Jönköping, spela mina tre standardlåtar varje gång jag åker in där och få öppna dörren till sin egen lägenhet igen, magiskt! :) 
Efter att ha packat upp var det dax att åka till Kinnarps för årets sista hockeymatch och årets sista hemmamatch, att sitta längst upp i hela arenan och få svindel, inte speciellt kul...  men matchen var bra. HV vann över Växjö med 2-0 då Johan Davidsson fick göra 2-0 i öppen kasse :)   
 
Resten av kvällen spenderade jag ensam hemma med tv, en halv film och sen läsa 4 sidor i en ny bok. Var så satans trött.  
Idag är det nyårsafton och då väntas tre-rätters middag med fina människor, det gillas starkt. :) När alla andra super så är det skönt att mest ta det lugnt, käka middag och umgås med människor som man faktiskt tycker om! 
 
Och eftersom det finns en person som har efterfrågat ett liknande inlägg från förra året, ett så kallat "Årskrönika-inlägg" så kommer det i ett nytt inlägg strax! :) 
 
PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0